Arctic PoweRelax
 Rentouttaa Vahvistaa Opastaa

Hierontaa Muoniossa


Olen Soile Sivonen, koulutettu hieroja. Voit valita itsellesi sopivan hieronnan valikoimastani: klassinen hieronta, urheiluhieronta, purentalihashieronta sekä kuumakivihieronta.

 Kokemusta on kertynyt jo 15 vuoden ajan. Oppini olen saanut mm. hieromalla SM-liigan jääkiekkoilijoita 2008–2009 Espoon Bluessissa

Urheilijat ovat olleet asiakkainani läpi koko urani. Olen hieronut jalkapalloilijoita, surffareita, kiipeilijöitä, uimareita, toi­mis­to­työn­te­ki­jöi­tä, kelkkailijoita, timpureita, jne.

 


Hieronnat suunnitellaan yhdessä asiakkaan tarpeen ja käsiteltävän alueen mukaan. 


Tällä hetkellä työskentelen Muoniossa, hotelli Jeriksen yhteydessä sijaitsevassa Arctic sauna worldissa, jossa tarjolla on sekä klassista, että urheiluhierontaa.


KLASSINEN HIERONTA 

 


Klassinen hieronta on hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsintehtyä, pehmyskudosten erilaista liikkuvaa muokkausta. Klassisessa hieronnassa otteita ovat sively, hankaus, pusertelu, taputus. Koulutetun Hierojan tekemä hieronta sopii lähes kaikille terveille iästä ja ammatista riippumatta. On tilanteita, jolloin ei voi hieroa tai sitä tulee mukauttaa. Selvitä tarvittaessa ennen hierontaan tuloa minulta tai lääkäriltä, onko hieronta mahdollista. Ja kerro aina haas­tat­te­lu­vai­hees­sa, mikäli sinulla on jotain, mistä minun tulisi tietää.  


Klassinen hieronta vaikuttaa kehoon kokonaisvaltaisesti se mm. 

- vilkastuttaa verenkiertoa ja lisää hapen ja ravinteiden kulkua

- vähentää turvotusta

- rentouttaa lihaksia ja lievittää kipua  


URHEILUHIERONTA 


Urheiluhieronta on pääosin samalainen kuin klassinen hieronta. Urheiluhieronnassa käytän tutkimiseen ja haastatteluun hieman enemmän aikaa. Otan huomioon, mikä kausi urheilussa on meneillään sekä keskityn tarkemmin lajikohtaisiin lihasryhmiin. Urheiluhieronta sisältää myös enemmän poikkittaisia hankausotteita. Käytän tarvittaessa jännitys- ja ren­tou­tus­tek­nii­koi­ta sekä passiivisia lajikohtaisia liikeratoja hoidoissa. Urheiluhieronta sopii urheilijoille ja aktiiviliikkujille.


 

KUUMAKIVIHIERONTA
Tässä hoitavassa hieronnassa yhdistyvät suorastaan sulavan lämpimästi lämpöhoito ja klassinen hieronta.
Lämpimät kivet saattelevat sinut nirvanan portille ja klassinen hieronta tekee selvää stressistä ja lihaskireyksistä. Hieronnan teen klassisen hieronnan ottein jossa välikappaleena käytän lämpimiä kiviä käsieni lisäksi. Luomu hierontaöljy antaa annoksen luxusta
tähän tehokkaasti rentouttavaan hierontaan.
Sopii hoitavaksi, palauttavaksi ja rentouttavaksi hieronnaksi kaikille jotka rakastavat lämpöä. Varaathan tämän hieronnan vähintään 1h ennen, jotta kerkeän lämmittämään kivet
PURENTALIHAS HIERONTA
Tässä hieronnassa käsittelen niskan ja hartian lihasten lisäksi pinnallisesti purentalihakset. Tämä hieronta sopii kaikille äänellään työtä tekeville ja heille jotka narskuttavat hampaita tai tuntevat usein jännitystä purentalihaksissa.

 

 

tunnelmallinen hierontahuone

HINNAT

Klassinen/ur­hei­lu­ /Purentalihashieronta


10 min.      23€

20 min.     45€

45 min.     65€
60 min.     82€
75 min.     97€


Kuumakivihieronta

 

30 min.      65€
90 min.      135€

 


+358 407688864


soile.sivonen@gmail.com 


Muonio

Finland


Kiitos että olet!


Rakas sinä

pysy villinä

lumoudu elämästäsi

hengitä syvään,

anna mennä

maailma on valmis

- Meri Mort

Copyright Arctic PoweRelax. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuojaseloste. 

Nettisivut: Pinja Sivonen| Yrityksen logo: Kasperi Määttä | Valokuvat minusta: Laura Lövgren ja Katariina Höök

Tehty